Over mij

Mijn foto

Ik werk bij de firma Home Hout in Tiel. Dit is een familiebedrijf en als een van de directeuren ben ik tevens verantwoordelijk voor de houten vloeren afdeling van Fairwood houten vloeren. Wij doen al onze inkoop van het hout zelf en bezoeken regelmatig zagerijen in o.a. Amerika. Omdat wij van mening zijn dat hout verhandeld moet worden met een FSC keurmerk hebben wij veel aandacht voor FSC in houten vloeren. FSC houten vloeren geeft daarom aandacht voor houtsoorten met een keurmerk. Dit kan ook in andere producten van hout zoals vlonderplanken, terrasplanken, verlijmde houten bladen, tafels en kasten

dinsdag 15 januari 2008

Welke ondervloer voor mijn houten vloer ?

Fairwood houten vloeren in Tiel heeft een nieuwe ondervloer in haar assortiment opgenomen. Het is de Fairwood Thermo-Silence.
Deze ondervloer blinkt uit omdat het een zeer zware maar toch dunne ondervloer betreft. De Fairwood Thermo-Silence heeft een zeer hoge loopgeluidreductie en een hoge densiteit. Een ander groot voordeel van deze ondervloer is dat zij ook op vloerverwarming kan worden gelegd.

Kijk voor verdere informatie op de site: Ondervloeren voor houten vloeren
.

Geen opmerkingen: